2012. január 22., vasárnap

Junga, Michael : Mire iskolás leszek! : isko - Jelenlegi ára: 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Mire iskolás leszek! : iskola előkészítő tréning 2. A könyv listaára: 500 Ft. Leírás:
Az erdélyi költőnő 1995 óta született verseit, kiegészítve az utóbbi évek termésével, öt ciklusba rendezve vehetik kézbe a kortárs magyar irodalom fiatalabb korosztályai iránt érdeklődők. Verseire valami alig megfogható szomorúság ül, ez abból a számvető-létösszegző, a semmire, a hiányra érzékenyen reagáló, merengő attitűdből ered annak a különös hangulatokat felvillantó mélabús stílusnak tulajdonítható, amely elsősorban a lét és nemlét, valóság és álomszerű fikció határán elhelyezkedő lírai alapállásból, mintsem valamiféle tragikus életérzésből, rossz tapasztalatból fakad. A költőnő gyakran él a parafrázis eszközével, amely ismét csak arra szolgál, hogy sajátos lírai énjét beleírja, belevésse a költőelődök gondolataiba, irodalommá szublimálja egész lényét. Az Élni és halni című vers pl. nyilvánvalóan az első trubadúr, Akvitániai Vilmos bravúros költeményére épül, mely verset formál semmiből, de László Noéminél a tárgy maga lesz a lírai én: Milyen vagyok és milyennek születtem,  / ne döntse senki el helyettem.  / Ne adjon senki jó lovat alám.  / Ne ám!  // () Nem kérek semmit, de azt konokul.  / Az én hazámban szabad ég az úr.  / Ne óvja senki egészségem tőle.  / Élni is, halni is tudok belőle. Szép, érzékeny líra, minden versszerető olvasónak jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-657-494-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 13:14
. Junga, Michael : Mire iskolás leszek! : isko - Jelenlegi ára: 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése