2011. október 29., szombat

Péntek 13. Díszdoboz 1-8. Rész (8DVD) Bontatlan - Jelenlegi ára: 12 999 Ft

Tartalom: eredeti 8 dvd-s díszdoboz bontatlanul
Magyar Felirattal
Most 12999 Ft
A Díszdoboz a következő filmeket tartalmazza:
- Friday the 13th (1980)
- Friday the 13th Part 2 (1981)
- Friday the 13th Part 3 (1983)
- Friday the 13th Part 4: The Final Chapter (1984)
- Friday the 13th Part 5: A New Beginning (1985)
- Friday the 13th Part 6: Jason Lives (1986)
- Friday the 13th Part 7: The New Blood (1988)
- Friday the 13th Part 8: Jason Takes Manhattan (1989)
Minden dvd R2-es régiókóddal rendelkezik és bármilyen dvd lejátszón lejátszható!
Péntek 13. Eredeti cím: Friday The 13th (USA - 1980)
A Kristály-tó tábort újra megnyitják. A fiatal nevelők, csillogó szemmel, buzgón arra készülnek, hogy ezen a nyáron a gyerekekkel énekeljenek a tábortűznél. Van azonban egy játék, ami nem szerepel a tábor programjában. Valaki mindennél jobban szereti az "öld meg a nevelőt" játékot.
Péntek 13. - 2. rész Eredeti cím: Friday The 13th - Part 2 (USA - 1981)
Amikor már azt hitted, hogy biztonságos visszamenni a táborba... itt a még szívdobogtatóbb borzalom!
Öt évvel a Kristály-tavi táborban történt szörnyű vérfürdő után már csak a legenda maradt Jason Voorhees-ből és tébolyult anyjából, akik meggyilkoltak hét táborozót. A közeli nyári táborban az új vendégek fittyet hánynak a figyelmeztetésre, hogy ne menjenek a hírhedt hely közelébe. A fiatalok elővigyázatlanul kóborolnak a környéken, nem érzik a baljós, leselkedő veszély jelenlétét. Egymásután megtámadják és kegyetlenül lemészárolják őket. Feszültség és sikoltozás bőven akad ebben a lebilincselő thrillerben.
Péntek 13. - A véres kirándulás (3. rész) Friday The 13th - Part 3 (USA - 1982)
Az idilli nyárból a kimondhatatlan borzalmak rémálma lesz egy újabb csoport gyanútlan táborozó számára. A Kristály-tavi tábor véres örökségére fittyet hányva egyenként áldozatul esnek a mániákus Jasonnek, aki minden adandó alkalommal levadássza őket...
A Péntek 13 harmadik része jeges félelemmel fog eltölteni, és Jason most eljuthat a te nappalidba is!
Péntek 13. - Jason visszatér (4. rész) Friday The 13th - The Final Chapter (USA - 1984)
A hullák száma egyre nő ebben az erőteljes thrillerben a nagysikerű Péntek 13 sorozat negyedik " de nem utolsó " történetében.
Jason, a Kristály tó legkevésbé népszerű lakosa visszatér egy újabb vérengzésre Az utolsó fejezetben. Miután egy kórház halottasházában feltámad, a hokimaszkos gyilkos bosszúszomjas figyelmét a Jarvis család és egy csapat eleddig gondtalan tinédzser felé fordítja. Az ifjú Tommy Jarvis nagy rajongója a horrorfilmeknek, és ügyesen bánik a maszkokkal és sminkekkel. Az ördögi Jason talán végre az emberére akad?
Péntek 13. - Vérfürdő az intézetben (5. rész) Friday the 13th, Part 5: A New Beginning (USA - 1985)
Jason újra itt van, hokimaszkostul, mindenestül. És megint előveszi régi tébolyult trükkjeit.
Ezúttal úgy tűnik, egy elhagyatott útmenti fogadó ifjú vendégeire vetett szemet. És tini célpontjai közül nem kevesen végzik félbe- vagy negyedbe hagyottan. Ami csak elképzelhető, azt Jason megteszi. Ez a Péntek 13 mondakör ötödik rémisztő folytatása. Ha tetszett az első négy, és úgy érzed, kész vagy arra, hogy Jason véres nyomába eredj, akkor imádni fogod az ötödik részt is!
Péntek 13. - Jason él (6. rész) Friday the 13th, Part 6: Jason Lives (USA - 1986)
Gyermekként Tommy Jarvis megtette azt, amibe oly sokan belehaltak, amikor megpróbálták megtenni. Megölte Jason Vorhees-t, a tömeggyilkost, aki rettegésben tartotta a Kristály-tó nyaralóit. De most, évekkel később Tommy-t kínozza a félelem, hogy Jason talán nem is halt meg igazából. Így hát Tommy és egy barátja elmennek a temetőbe kiásni Jason sírját. Tommy szerencsétlenségére (és a barátja nagyon nagy szerencsétlenségére) rothadó holttest helyett egy jól kipihent Jason-ra bukkannak, aki visszatér a halálból egy újabb véres őrjöngésre...
Péntek 13.   Friss vér (7. rész) Friday the 13th Part 7: The New Blood (USA - 1988)
Egy telepatikus képességekkel rendelkező lány megidézi a tó mélyén pihenő Jason Voorheest... Sohavégetnemérőnek tűnő harcsorozat veszi kezdetét kettőjük közt.
Péntek 13.   Jason Manhattan-ben(8. Rész) Friday the 13th Part 8: Jason Takes Manhattan (USA - 1989)
Miután Jasont egy lakóhajóból feltörő elektromos csapás feltámasztja - s végez a hajón élő párral - A hatalmas hajó személyzete szépen fogyni kezd... Négyen maradnak, kik leszállnak, s hajóznak céltalanul, csak partot érjenek... Egy álló nap evezés után elérkeznek New York városához. Mikor partra lépnek, azt hiszik, vége... Tévednek. Jason követte őket... Feltett célja végezni azokkal, akik a hajóról maradtak... Pesze megejt közben egy-két külön életelvételt is...
#gallery-thumbs li {float: left; margin: 2px; padding: 0; font-size: 1px}
#gallery-thumbs li a {margin: 0; display: block; padding: 2px; outline: none; background: #fff url(http: //static. allegro. pl/site_images/93/0/image-gallery/thumb-bg. gif) no-repeat 0 0}
#gallery-thumbs li a: hover {background-color: #999}
#gallery-thumbs li. active a {background-color: #000}
Magyar felirat a 2-8-ig részig
a szállítási idő kb. 5-10 munkanap!



Jelenlegi ára: 12 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 06:00
. Péntek 13. Díszdoboz 1-8. Rész (8DVD) Bontatlan - Jelenlegi ára: 12 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése